Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Podul graniceresc - Cosbuc  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Podul graniceresc - Cosbuc - Judetul Bistrita-Nasaud

Podul graniceresc - Cosbuc, Ascunzis - Judetul Bistrita-Nasaud
gc.plus.ro/348.php
GR0348


In satul Cosbuc se afla un pod acoperit din lemn, Podul graniceresc, construit peste raul Salauta. Dateaza din secolul 20., si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Podul graniceresc - Cosbuc" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Poiana cu narcise Sesul Mogosenilor
18.71 km, -45 m dif.niv.
Piatra Corbului
38.91 km, 589 m dif.niv.
Varful Ineu
41.52 km, 1938 m dif.niv.
Spre Saua Plescutei
41.53 km, 1920 m dif.niv.
Lacul Colibita
43.93 km, 737 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.