Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Capela Sfanta Ana  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Capela Sfanta Ana - Judetul Harghita

Capela Sfanta Ana, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/332.php
GR0332

Geocutia Capele Sfanta Ana (fosta Tinovul Mohos) a fost ascunsa initial de Diesel3 in anul 2003. Este o cutie legendara, deoarece este a cincea geocutie ascunsa in Romania. In data de 22 octombrie 2009, la cererea fostului proprietar, a fost adoptata de catre TrekkingKlub.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Capela Sfanta Ana" | Login/Inregistrare | 6 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Iarna la capela
la 10-03-2018
 
Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min. 50 cm. Totusi, vizitatorii nu s-au dat inlaturi in fata iernii, astfel ca era o poteca bine batuta pana aici. M-a mirat usa permanent deschisa si banii de pe jos. Nu erau doritori de umbra la banci, singurul care se odihnea era un brad cazut.


1 Ascunzis penibil
la 04-05-2017
 
Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta. Am reusit sa fotografiez toate paginile jurnalului, sub asediul tantarilor, dar cardul este, deocamdata, pe jumatate inaccesibil, exact partitia cu fotografiile respective. Totusi, in ciuda aspectelor penibile expuse, remarcam curatenia exemplara din jurul lacului cu toata aglomeratia din ziua respectiva (una dintre cele ale vacantei de Rusalii).


 
Poze geoascunzis

lacul sfanta ana capela
Capela Sfanta Ana - lacul sfanta ana capela


Locuri apropiate
Copacul lui Tarzan
0.46 km, 135 m dif.niv.
Varful Ciomatu Mare
0.72 km, 371 m dif.niv.
Tinovul Mohos
0.83 km, 123 m dif.niv.
Tura de lac Lacul Sfanta Ana
0.83 km, 50 m dif.niv.
Piatra ovala Lacul Sfanta Ana
0.85 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.