Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Ashley twin bed Brand Twin Bed Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Gara Baile Herculane  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Gara Baile Herculane - Judetul Caras-Severin

Gara Baile Herculane, Ascunzis - Judetul Caras-Severin
gc.plus.ro/297.php
GR0297

Monument istoric, Gara Baile Herculane este considerata cea mai frumoasa gara din tara. A fost construita intre 1878 si 1886, in stil baroc, dupa planurile arhitectului A.D. Serres. Cladirea reproduce castelul de vanatoare al imparatesei Maria Tereza din apropierea Vienei. 

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Gara Baile Herculane" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Gara Baile Herculane
la 06-07-2014
 
Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia. Vegetatia este foarte inalta, si am dat vina pe acest lucru. In schimb, de fiecare data am admirat aceasta superba gara, si am trait emotiile pasilor mei ce calcau pe urmele celor ale Imparatului Franz Josef si Imparatesei Sissi. Voi fi temerar, si voi mai incerca.


 
Poze geoascunzis

Baile Herculane gara
Cupola cu tigle multicolore - Baile Herculane gara


Locuri apropiate
Pecinisca - Baile Herculane
1.42 km
Baile Herculane
4.05 km
Mehadia
4.97 km
Cetatea Mehadia
5.58 km, 178 m dif.niv.
Barza - Toplet
5.82 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.