Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Dining room upgrade Brand Emporium Home Wine Cabinets Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Manastirea Tarnita - Magura Odobesti  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Manastirea Tarnita - Magura Odobesti - Judetul Vrancea

Manastirea Tarnita - Magura Odobesti, Ascunzis - Judetul Vrancea
gc.plus.ro/2943.php
GR2943

Pe Magura Odobesti se afla nu mai putin de 4 asezaminte monahale, printre care Manastirea Tarnita, la cea mai mare altitudine.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Manastirea Tarnita - Magura Odobesti" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Manastirea Tarnita Magura Odobesti
Manastirea Tarnita - Magura Odobesti - Manastirea Tarnita Magura Odobesti


Locuri apropiate
Magura Odobesti
0.97 km, 228 m dif.niv.
Vitanestii de Sub Magura - Bolotesti
5.33 km
Pietroasa - Bolotesti
6.14 km
Scanteia - Jaristea
6.2 km
Burca - Vidra
6.26 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.