Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2938.php
GR2938

In drum spre Turnul Apor ne-am oprit si la aceste doua izvoare. Cutia era pe jos in spatele izvorului, de ceva vreme, se pare. Din continut nu am gasit nimic, asa ca am hotarat sa amenajam un nou ascunzis, mai ferit, si sa completam cutia cu ce aveam prin ghiozdan.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Izvoare cu ape minerale
la 10-03-2018
 
La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas. Desi pe indicatoare scria ca vor fi cele cu nr 2, 3 si 4, am gasit functional doar pe Apor. Din discutiile cu localnicii am aflat ca cele mai acidulate sunt cele din Tusnad Sat (langa Muzeul Apelor Minerale) si cel din Cetatuia-Sansimion.


 
Poze geoascunzis

izvoarele apor mikes tusnad
Exploram locatia - izvoarele apor mikes tusnad


Locuri apropiate
Izvoarele Apor si Mikes
0.03 km, -87 m dif.niv.
GK Hotel Szent Kristof
0.3 km, -43 m dif.niv.
Vila Anna Baile Tusnad
0.32 km, -29 m dif.niv.
Baia Saracilor
0.37 km, -53 m dif.niv.
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
0.39 km, 0 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.