Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Tura de lac - Lacul Sfanta Ana  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Tura de lac - Lacul Sfanta Ana - Judetul Harghita

Tura de lac - Lacul Sfanta Ana, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2937.php
GR2937

Daca tot am facut o tura de lac "la picior" si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest POI, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru.

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Tura de lac - Lacul Sfanta Ana" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze ascunzis

lacul sfanta ana ascunzis
Operatiunea - lacul sfanta ana ascunzis


Locuri apropiate
Piatra ovala Lacul Sfanta Ana
0.01 km
Capela Sfanta Ana GR0332
0.83 km, -50 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.