Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Simon - Muntii Stanisoarei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Simon - Muntii Stanisoarei - Judetul Neamt

Varful Simon - Muntii Stanisoarei, Ascunzis - Judetul Neamt
gc.plus.ro/2936.php
GR2936

Muntele (Dealul) Simon se afla pe unul dintre interfluviile (Pangarati-Valea Mare) din sudul Muntilor Stanisoarei, avand 968 m.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Varful Simon - Muntii Stanisoarei" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Varful Simon
la 29-01-2017
 
Traseu frumos Zapada tare pe alocuri portiuni fara Ceata sa risipit un pic pe varf  Gasit ascunzisul Scotocit bine sub pietrele respective ce ies din pamant langa fagul cu pricina din poza dar banuiesc ca a mai sapat un animal ceva acolo caci nu am gasit kinderul. Ori a cazut din locas si panta fiind mare sa tot dus Ramane sa il mai caut la primavara :)

Recomand coborarea pe partea opusa a VF Simon si imediat stanga la vale din saua ce urmeaza langa mesteceni pentru a face un circuit pe forestierul ce iese la Bisericani.


3 Geocutia lui Radu si a lui Dorin
la 09-12-2016
 
Aproape ca nu mi-a venit sa cred. Chiar daca ascunse la momente diferite, azi am primit spre publicare 2 geocutii, ambele ascunse pe Varful lui Simon. Geocutiile aferente se afla la numai 200 m una fata de cealalta. Foarte bine. Mai bine doua, decat niciuna. Acest loc trebuie sa fiu unul chiar special, daca a devenit geoobiectiv dublu. Pestera Sfantului Chiriac de la Bisericani, din apropiere, nu are deja o geocutie, neanuntata inca? :-)


 
Poze geoascunzis

muntele simon
Urcand dinspre nord pe Varful Simon - muntele simon


Locuri apropiate
Muntele lui Simon
0.2 km, -17 m dif.niv.
Bisericuta ascunsa Pangarati
7.05 km, -406 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.