Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching
Best-selling Hallowell Lockers Stylish kids and teens room furnishing. Lockers
Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei - Judetul Neamt

Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei, Ascunzis - Judetul Neamt
gc.plus.ro/2935.php
GR2935

Muntele lui Simon (974m) este un munte pitoresc in apropiere de Piatra Neamt, cu acces relativ usor de la Sanatoriul TBC, respectiv manastirea Bisericani.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Geocutia lui Dorin si a lui Radu
la 09-12-2016
 
Foarte bine. Mai bine doua, decat niciuna. Azi am primit spre publicare 2 geocutii, chiar daca ascunse la momente diferite, ambele ascunse pe Muntele lui Simon. Geocutiile aferente se afla la numai 200 m una fata de cealalta. Aproape ca nu mi-a venit sa cred. Acest loc trebuie sa fiu unul chiar special, daca a devenit geoobiectiv dublu. Pestera Sfantului Chiriac de la Bisericani, din apropiere, nu are deja o geocutie, neanuntata inca? :-)


 
Poze geoascunzis

Muntele Simon
Langa ascunzis - 1 - Muntele Simon


Locuri apropiate
Varful Simon
0.2 km, 17 m dif.niv.
Bisericuta ascunsa Pangarati
6.9 km, -389 m dif.niv.
Manastirea Pestera Garcina
7.3 km, -460 m dif.niv.
Lacul Cuiejdel - I
7.53 km, -289 m dif.niv.
Lacul Cuejdel - II
7.57 km, -293 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.