Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching
DesignTreeHome China Cabinet deals Cool dining room decoration idea. China Cabinet
Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Manastirea Pestera - Garcina  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Manastirea Pestera - Garcina - Judetul Neamt

Manastirea Pestera - Garcina, Ascunzis - Judetul Neamt
gc.plus.ro/2928.php
GR2928

Infiintata in anul 1993 ca schit de calugari si ridicata in anul 2002 la rang de manastire, asezamantul monahic de la Garcina este actualmente manastire de maici. Hramul este Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Biserica si corpul de chilii ala manastirii au fost ridicate in perioada 1993-1997.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Manastirea Pestera - Garcina" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

manastire pestera garcina
Ansamblu - manastire pestera garcina


Locuri apropiate
Trei Caldari
1.72 km, 149 m dif.niv.
Parc zoologic Cozla
4.3 km, -140 m dif.niv.
Crucea dr. Iacomi Cernegura
6.22 km, 207 m dif.niv.
Varful Simon
7.3 km, 477 m dif.niv.
Muntele lui Simon
7.3 km, 460 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.