Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Mausoleul si Muzeul - Soveja  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Mausoleul si Muzeul - Soveja - Judetul Vrancea

Mausoleul si Muzeul - Soveja, Ascunzis - Judetul Vrancea
gc.plus.ro/2908.php
GR2908

In satul Dragosloveni al comunei Soveja se ridică sobru si masiv in infatisare, covarsitor prin numarul destinelor care s-au implinit aici intr-o odihna vesnica, Mausoleul Soveja, marturia cumplitelor lupte de pe cuprinsul Vaii Susitei.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Mausoleul si Muzeul - Soveja" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

mausoleu Soveja
Mausoleul - mausoleu Soveja


Locuri apropiate
Cascada Putnei
8.18 km, -17 m dif.niv.
Varful Tisaru Mare
9.05 km, 637 m dif.niv.
Tunelul Mare Cheile Tisitei
11.89 km, 210 m dif.niv.
Stramtura Cozei
12.11 km, -3 m dif.niv.
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
12.12 km, 211 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.