Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Moara Dracilor din Cheile Tesnei - Muntii Mehedinti  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Moara Dracilor din Cheile Tesnei - Muntii Mehedinti - Judetul Mehedinti

Moara Dracilor din Cheile Tesnei - Muntii Mehedinti, Ascunzis - Judetul Mehedinti
gc.plus.ro/2901.php
GR2901

Cheile Tesnei constiuie unul dintre obiectivele turistice de prim rang aferente Vaii Cernei, prin pitoresc si accesibilitate. In capatul lor amonte se afla o mica moara de apa, pana de curand functionala, langa care Tesna formeaza o mica dar spectaculoasa cascada.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Moara Dracilor din Cheile Tesnei - Muntii Mehedinti" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

cheile tesnei cerna
Moara Dracilor - cheile tesnei cerna


Locuri apropiate
Cascada din Cheile Tasnei
0.14 km, 2 m dif.niv.
Cascada Vanturatoarea
2.9 km, -67 m dif.niv.
Fagul urias Crovul Medved
4.02 km, 458 m dif.niv.
Crovul Medved
4.53 km, 479 m dif.niv.
Cracu Mare - Cornereva
4.69 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.