Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Dealul Asan - Podisul Babadagului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Dealul Asan - Podisul Babadagului - Judetul Tulcea

Dealul Asan - Podisul Babadagului, Ascunzis - Judetul Tulcea
gc.plus.ro/2865.php
GR2865

Podisul Babadag continua, fiziologic vorbind, culmea Muntilor Macin incepand din pasul Iaila sau Carapelit, ajungand pana pe malul Lacului Razelm.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Dealul Asan - Podisul Babadagului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

asan babadag
Pe Varful Asan - asan babadag


Locuri apropiate
Varful Tuguiata Batrana
1.09 km, 88 m dif.niv.
Varful Tuguiata Podisul Babadagului
1.3 km, 107 m dif.niv.
Carjelari - Dorobantu
2.57 km
Ardealu - Dorobantu
4.27 km
Vechiul cimitir turcesc Iaila
4.47 km, -119 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.