Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Metal Art Studio decor Brand Decor Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Valea Boros - Lunca de Jos  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Valea Boros - Lunca de Jos - Judetul Harghita

Valea Boros - Lunca de Jos, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2823.php
GR2823

Valea Boros este unul dintre satele comunei Lunca de Jos, avandu-si casele insirate de-a lungul vaii cu nume omonim. Un drum asfaltat se desprinde din DN 12A (Miercurea Ciuc - Onesti) si urca de-a lungul vaii. La 1,5 km de gura vaii se ajunge la o intersectie: spre dreapta duce un drumusor ce intra in incinta Pensiunii Boros.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Valea Boros - Lunca de Jos" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Inainte de spectacol, dupa gard
la 15-05-2016
 
Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. De la ora 8 seara era programat un program folcloric, noi am ajuns acolo putin dupa ora 8. Spectacolul nu era inca inceput, dar locul era deja plin cu lume. Accesul la ascunzis este destul de anevoios, in sensul ca nu gaseam portite in multitudinea de garduri, si nu vroiam sa sarim peste cu atata lume in jurul nostru. Pana la urma am reusit sa iesim dupa gard, am gasit si ascunzisul. Intretimp s-a intunecat, asa nu am vazut mare lucru din casele traditionale. Un motiv pentru a ne reintoarce, intr-o zi mai linistita.


 
Poze geoascunzis

valea boros pensiune
Pensiunea Boros - valea boros pensiune


Locuri apropiate
Valea Boros - Lunca de Jos
0.38 km
Paltinis-Ciuc - Lunca de Sus
1.3 km
Valea Capelei - Lunca de Jos
1.67 km
Lunca de Jos
2.15 km
Valea Ugra - Lunca de Sus
2.25 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.