Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Unique Three Wicker Resin Sofa Cushions OutdoorsGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Izvorul de la Botul Farcului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Izvorul de la Botul Farcului - Judetul Bacau

Izvorul de la Botul Farcului, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/2794.php
GR2794

Micul izvor despre care e vorba se afla pe poteca culmii principale a Muntilor Nemira, marcata cu banda albastra, in apropiere (15 minute) de Botul Farcului.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Izvorul de la Botul Farcului" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Izvorul din carare
la 26-11-2017
 
Urmand indicatiile d-lui profesor, am ajuns aici intr-o zi de toamna autentica. Un soare bland ne-a insotit cararea, istoria ne-a starnit jalea(transee si locasuri de artilerie), ursii si cerbii au batatorit calea, lacul si muntii au inchis zarea, iar ceata ne-a revelat 'Marea".
Am gasit, ca multi curiosi, cutia in stare buna si la locul ei.
Traseu accesibil in orice anotimp.


 
Poze geoascunzis

farcu nemira
Izvorul de la Botul Farcului - farcu nemira


Locuri apropiate
Cascada Nasolea
3.3 km, -718 m dif.niv.
Baltile Nemirei
5.36 km, -5 m dif.niv.
Varful Nemira Mare
5.42 km, 351 m dif.niv.
Valea Uzului - Sanmartin
6 km
Valea Uzului
6.13 km, -565 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.