Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta - Judetul Tulcea

Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta, Ascunzis - Judetul Tulcea
gc.plus.ro/2757.php
GR2757

Pe DN 22E, ce pleaca din satul I.C. Bratianu (punctul de trecere cu bacul spre si dinspre Galati) spre interiorul Dobrogei, la 8 km de sat, dar pe teritoriul satului Garvan) se afla Balta Salcuta (amenajata si pentru pescuit de agrement). Vizavi, peste sosea, se afla picioarele unui pod neterminat, precum si ruinele catorva cazemate.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Podul ce n-a fost
la 19-07-2015
 
Am vizitat podul ce n-a fost intr-o zi fierbinte de vara. Am profitat de o iesire cu bicicleta in zona pentru a bifa obiectivele semnalate de dl. Puscarciuc. Adevarul este ca nu le remarcasem desi trecusem de multe ori pe langa aceste picioare de pod. La momentul vizitei ascunzisul se prezenta in stare buna si am putut sa-mi trec numele in logbook.


 
Poze geoascunzis

pod german salcuta
Picioarele podului/podurilor nemtesti - pod german salcuta


Locuri apropiate
Cazemata de pe Dealul Bugeac
0.55 km, 59 m dif.niv.
Cetatea antica Dinogetia Garvan
1.99 km, 60 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.