Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Altarul Sfanta Maria  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Altarul Sfanta Maria - Judetul Covasna

Altarul Sfanta Maria, Ascunzis - Judetul Covasna
gc.plus.ro/275.php
GR0275

Ascunzisul Altarul Sfanta Maria

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Altarul Sfanta Maria" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Dupa ce s-a intunecat
la 12-07-2013
 
Intr-un final, am ajuns si la altarul Sfanta Maria. S-a intunecat deja, asa ca mi-am scos frontala. Prima data am cautat intr-un posibil ascunzis, care iti atrage imediat atentia. Dar geocutia nu se afla acolo. Camuflajul va fi semnul, care iti va indica locul ce bun. Un sfat, pentru a ajunge la fata locului, nu urmariti gps-ul. Urcati de la hotel in sus, sau coborati de la pestera Puturoasa, pe poteca marcata cu bulina rosie. Iesind din padure, s-a luat dupa mine un caine, latrand tot timpul. Probabil nu a inteles ce poate cauta o persoana sanatoasa la minte, dupa inserare in padure :-)


 
Poze ascunzis

Altarul Statuia Sfanta Maria
Statuia - Altarul Statuia Sfanta Maria


Locuri apropiate
Grota sulfatara Turia GR0205
0.16 km
Baile Apor GR0482
0.45 km, -90 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.