Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Just Kids beds Exquisite Cabin Mate Captain Bed Frame Storage Bed Frame Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Trei Pietre - Munceii Nascalatului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Trei Pietre - Munceii Nascalatului - Judetul Harghita

Trei Pietre - Munceii Nascalatului, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2742.php
GR2742

Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas. Belvederile oferite de punctul somital sunt impresionante.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Trei Pietre - Munceii Nascalatului" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Cele 3 ...mari si tari!
la 12-11-2017
 
Intr-o excursie de o zi, cu plecare din halta CFR Tarcau, pe valea Antaloc am ajuns la acest grup "statuar" de o frumusete aparte. Esti in culme, esti "pe culmi", este minunat. Am gasit usor cutia, mai greu a fost de extras.


 
Poze geoascunzis

trei pietre nascalat
Cele Trei Pietre - trei pietre nascalat


Locuri apropiate
Varful Trei Pietre
0.03 km
Valea Intunecoasa - Lunca de Jos
3.13 km
Valea lui Antaloc - Lunca de Jos
3.55 km
Valea Intunecoasa
3.76 km, -456 m dif.niv.
Lunca de Jos
4.37 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.