Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Touchstone Stands deals Remodel your living room. Tv Stands Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Schitul Ostrov  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Schitul Ostrov - Judetul Valcea

Schitul Ostrov, Ascunzis - Judetul Valcea
gc.plus.ro/2707.php
GR2707

Primul asezamant de maici de pe teritoriul actualei Romanii, Schitul Ostrov, ctitorie din 1520-1521 a lui Neagoe Basarab, se afla pe o insulita a Oltului accesibila din centrul Calimanestiului.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Schitul Ostrov" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

2 Se pare ca nu am cautat unde trebuia
la 18-09-2017
 
Dupa nereusitele de la manastirea Turnu, respectiv castrul Arutela, m-am intors din drum, pentru a gasi macar geocutia ascunsa langa schitul Ostrov. M-am deplasat pana la schit, unde surpriza, am constatat ca geocutia este amplasata destul de departe, langa capatul podului. Dupa ce am vizitat frumoasa curte/gradina plina cu flori, m-am intors la pod.

Din pacate nu am gasit geocutia. Acasa, uitandu-ma mai bine pe poze, am constatat ca poate nu am cautat unde trebuia. Nu am cautat printe placile de beton, deoarece dupa instructiunea ajutatoare trebuia sa caut "la nivelul solului". Eu nu as fi ascuns geocutia intr-un loc unde exista primejdia sa dispara cu ocazia lucrarilor de intretinere. In fine, o sa mai caut, cu proxima ocazie.


1 Schitul Ostrovului
la 12-03-2015
 
In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Dupa un dialog "ham-ham" intre catelusa mea, Russia si statuia lui Eminescu, am purces la cautarea si gasirea cutiei. Locatia mi-a placut foarte mult.


 
Poze geoascunzis

Schit Ostrov
Alee spre Schitul ostrov - Schit Ostrov


Locuri apropiate
Calimanesti
0.43 km
Jiblea Veche - Calimanesti
0.94 km
Pausa - Calimanesti
1.25 km
Caciulata - Calimanesti
1.69 km
Jiblea Noua - Calimanesti
3.01 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.