Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps remodel your kids and teens room Brand Hillsdale bed (Strength, style and substance are the foundations for the pride we feel in the Hillsdale Kids) Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Baltile Nemirei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Baltile Nemirei - Judetul Bacau

Baltile Nemirei, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/2703.php
GR2703

Sub acest nume sunt destul de putin cunoscute doua lacuri formate pe o larga treapta de alunecare de pe versantul estic al Nemirei Mari. Balta mica are dimensiunile de 5o m x 20 m si adancimea, probabil, nu mai mult de 1 m, avand tendinta de colmatare, cea mare este relativ circulara, cu diametrul de cca 70 m, si pare a avea 2-3 m adancime.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Baltile Nemirei" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Baltile Nemirei
la 19-07-2015
 
După un parcurs de 90 minute de la Vârful Nemira Mare, pe la crucea metalică a lui Cărpiniș, pe "Scări" la vale, pe fostul drum forestier de exploatare în jos, apoi la stânga la intersecția cu drumul de la Bălți spre Ciunget. Zona bălților este propice bureților de pădure. Nota 10 pentru locația ascunzișului.


 
Poze geoascunzis

Nemira balta balti
Balta mica - Nemira balta balti


Locuri apropiate
Varful Nemira Mare
1.07 km, 356 m dif.niv.
Saua Nemirei
2.65 km, 172 m dif.niv.
Ciuperca de piatra Nemira Mica
3.05 km, 305 m dif.niv.
Varful Nemira Mica
3.36 km, 405 m dif.niv.
Saua Sandrului
4.58 km, 166 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.