Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Stylish Bar Sets deals Inexpensive dining room redesign. Lexington Bar Wine Storage Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Malaia - Muntii Siriu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Malaia - Muntii Siriu - Judetul Buzau

Varful Malaia - Muntii Siriu, Ascunzis - Judetul Buzau
gc.plus.ro/2682.php
GR2682

Varful Malaia (1662 m) este cel mai inalt al Muntilor Siriu. La baza culmii omonime se afla Lacul Vulturilor si Lacul Sec.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Malaia - Muntii Siriu" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

malaia siriu
Vf. Malaia vazut dinspre vest - malaia siriu


Locuri apropiate
Lacul Vulturilor
0.74 km, -214 m dif.niv.
Gura Siriului - Siriu
6.48 km
Crasna - Sita Buzaului
9.4 km
Cheile Vaii Stanii
9.59 km, -408 m dif.niv.
Casoca - Siriu
10.54 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.