Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Tasteful Wyndham Double Vanity Cherry Glass Vanity Top Aqua deals Bathroom interior tip. Sets Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Izvorul Varvapai - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Izvorul Varvapai - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Izvorul Varvapai - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2668.php
GR2668

Izvorul Varvapai se afla in apropierea traseului turistic marcat cu banda albastra, pe partea stanga a potecii care urca pe Varful Cetatii. Deoarece sus nu mai gasiti apa, e bine sa va aprovizionati la pornire.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Izvorul Varvapai - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

izvor apa minerala Varvapai Baile Tusnad
Izvorul Varvapai - izvor apa minerala Varvapai Baile Tusnad


Locuri apropiate
Varful Cetatii II.
0.55 km, 323 m dif.niv.
Apa Rosie
0.66 km, -53 m dif.niv.
Varful Cetatii I.
0.67 km
Fortificatia Varful Cetatii
0.76 km, 335 m dif.niv.
Izvorul Alsotiszastovi
0.8 km, -54 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.