Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau - Bucuresti

Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau, Ascunzis - Bucuresti
gc.plus.ro/2666.php
GR2666


Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff. A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Baia turceasca Curtea Veche
4.6 km, -11 m dif.niv.
Ansamblul medieval Curtea Veche
4.64 km, -14 m dif.niv.
Ansamblul Bisericii Curtea Veche
4.65 km, -14 m dif.niv.
Cruce de piatra din 1852
5.42 km, -6 m dif.niv.
Carnetelul calatorului
5.57 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.