Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Madison Home Modern Table Tables Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Tihu - Paraul Umed  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Tihu - Paraul Umed - Judetul Mures

Cascada Tihu - Paraul Umed, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/2665.php
GR2665

Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget. Acesta se varsa in paraul Tihul, apoi in paraul Rastolita. In muntii Calimani mai exista un parau cu denumirea de Tihu, care izvoreste din partea sudica a varfului Tihu.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Tihu - Paraul Umed" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Cascada Tihu paraul Umed Calimani
Cascada Tihu - Cascada Tihu paraul Umed Calimani


Locuri apropiate
Varful Tihu
1.77 km, 518 m dif.niv.
Varful Tatarului
2.05 km, 254 m dif.niv.
Varful Bistriciorul
6.26 km, 708 m dif.niv.
Varful Pietros II.
6.28 km, 821 m dif.niv.
Varful Pietros
6.29 km, 818 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.