Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Best-selling Modern Bookcase Amityville Modern Oversized Set Bookcase Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Izvorul din santul Komlos - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Izvorul din santul Komlos - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Izvorul din santul Komlos - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2592.php
GR2592

Santul Komlos, care delimiteaza statiunea balneara Baile Tusnad, inglobeaza mai multe izvoare. Folosite si nefolosite, cu debite ridicate, avand temperatura apei de 12,5 C, printre care si izvorul Komlosaroki, sau izvorul din santul Komlos.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Izvorul din santul Komlos - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Geocutie noua la izvor
la 19-05-2017
 
Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani, era si timpul pentru reamenajare. Mai ales ca nici eu, cel care am ascuns geocutia, nu am mai gasit-o. De data asta am ascuns o preforma pet, mai aproape de izvor. Izvorul este un adevarat loc ascuns, stiut numai de localnici.


 
Poze geoascunzis

Baile Tusnad izvor apa minerala santul Komlos Komlosaroki
Izvorul din paraul Komlos - Baile Tusnad izvor apa minerala santul Komlos Komlosaroki


Locuri apropiate
GK Hotel Szent Kristof
0.48 km, -46 m dif.niv.
Izvoarele Apor si Mikes 2
0.52 km, -3 m dif.niv.
Balcon peste Olt
0.53 km, -46 m dif.niv.
Mini tunel sub calea ferata
0.53 km, -76 m dif.niv.
Izvoarele Apor si Mikes
0.55 km, -90 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.