Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Baia Saracilor - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Baia Saracilor - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Baia Saracilor - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2591.php
GR2591

In Baile Tusnad, pe panta terasei de deasupra lacului Ciucas, se afla baia populara Baia Saracilor, sau Preotilor. Baia, avand temperatura apei de 21,5 C, renovata recent, azi se afla iar in paragina.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Baia Saracilor - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Ruinele statiunii
la 15-04-2017
 
Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor, Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni.

De fapt, localnicii au parte de o reducere serioasa la noul centru, asa ca nu mai plange nimeni dupa fosta baie care nu mai deserveste acum decat ca spatiu de depozitare al gunoiului si, de ceva vreme si ca ascunzis pentru jocul nostru. Nu-l evitati insa, zona din imediata apropiere a geocacheului este curata.


 
Poze geoascunzis

Baile Tusnad baia saracilor preotilor
Baia Saracilor - Baile Tusnad baia saracilor preotilor


Locuri apropiate
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
0.04 km, 53 m dif.niv.
Vila Anna Baile Tusnad
0.09 km, 24 m dif.niv.
Lacul Ciucas
0.18 km, -18 m dif.niv.
Baile Tusnad
0.22 km
Turnul Apor
0.24 km, 87 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.