Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures - Judetul Mures

Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/2583.php
GR2583

Ascunzisul Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Geocutie potrivita
la 08-08-2013
 
Echipa care a pornit in cautarea acestei geocutii a fost formata din subsemnatul, mama, si nepotica ei. Am impartit sarcinile. Eu am identificat locul ascunzisului cu ajutorul gps-ului, mama ne-a sprijinit moral de pe o banca :-) iar fetita ne-a anuntat victorios, ca a gasit ceva "gunoi" in ascunzis. Ea stie deja ca nu toate geocutiile contin jucarii sau mici cadouri, dar inca nu a vazut o geocutie neobisnuita, sau special construita. Vazand dimensiunea "geocutiei", nu mi-as dori sa am si o intalnire reala. Mai ales daca este incarcata pana la refuz cu ceva "cadou lichid" :-)


 
Poze ascunzis

Universitatea Medicina Farmacie Targu Mures
Universitatea de Medicina si Farmacie - Universitatea Medicina Farmacie Targu Mures


Locuri apropiate
Gradina botanica Targu Mures GR2578
0.22 km, 19 m dif.niv.
Parcul Indragostitilor GR0465
0.22 km, -23 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.