Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures - Judetul Mures

Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/2583.php
GR2583

Ascunzisul Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Universitatea de Medicina si Farmacie - Targu Mures" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Geocutie potrivita
la 08-08-2013
 
Echipa care a pornit in cautarea acestei geocutii a fost formata din subsemnatul, mama, si nepotica ei. Am impartit sarcinile. Eu am identificat locul ascunzisului cu ajutorul gps-ului, mama ne-a sprijinit moral de pe o banca :-) iar fetita ne-a anuntat victorios, ca a gasit ceva "gunoi" in ascunzis. Ea stie deja ca nu toate geocutiile contin jucarii sau mici cadouri, dar inca nu a vazut o geocutie neobisnuita, sau special construita. Vazand dimensiunea "geocutiei", nu mi-as dori sa am si o intalnire reala. Mai ales daca este incarcata pana la refuz cu ceva "cadou lichid" :-)


 
Poze geoascunzis

Universitatea Medicina Farmacie Targu Mures
Universitatea de Medicina si Farmacie - Universitatea Medicina Farmacie Targu Mures


Locuri apropiate
Gradina botanica Targu Mures
0.22 km, 19 m dif.niv.
Parcul Indragostitilor
0.22 km, -23 m dif.niv.
Arcasul
0.76 km, 20 m dif.niv.
Weekend Dragon
0.81 km, -59 m dif.niv.
Zoo Targu Mures
0.94 km, 147 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.