Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Parcul Petofi Sandor - Sibiu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Parcul Petofi Sandor - Sibiu - Judetul Sibiu

Parcul Petofi Sandor - Sibiu, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/2455.php
GR2455

In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor. In 2007 in parc a fost inaugurat un monument artistic interesant, denumit Tunul din fan. Monumentul reprezinta un tun, care se transforma intr-un clopot, si a fost realizat in memoria revolutiei din 1848, cand clopotele au fost topite si transformate in tunuri. Stie cineva care a fost soarta acestui monument?

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Parcul Petofi Sandor - Sibiu" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Gasit
la 24-01-2014
 
O cutie. Multumesc pentru ea si pentru faptul ca m-a scos din casa. Locul este interesant ales si nu este greu de gasit


1 Parc
la 25-08-2013
 
Am gasit cutia ascunsa in zid. Parcul poarta numele poetului din anul 2007. Cam aluneca, dar cind nu ploua nu e nici o problema.


 
Poze geoascunzis

parc Petofi Sandor Sibiu
Parcul Petofi Sandor 1 - parc Petofi Sandor Sibiu


Locuri apropiate
Biserica Sfantul Ioan Sibiu
0.3 km, -6 m dif.niv.
Turnul Olarilor Sibiu
0.77 km, -3 m dif.niv.
Biserica catolica Sibiu
0.81 km, -3 m dif.niv.
Sibiu
0.83 km
Podul Minciunilor
0.87 km, -1 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.