Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Parcul Petofi Sandor - Sibiu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Parcul Petofi Sandor - Sibiu - Judetul Sibiu

Parcul Petofi Sandor - Sibiu, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/2455.php
GR2455

In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor. In 2007 in parc a fost inaugurat un monument artistic interesant, denumit Tunul din fan. Monumentul reprezinta un tun, care se transforma intr-un clopot, si a fost realizat in memoria revolutiei din 1848, cand clopotele au fost topite si transformate in tunuri. Stie cineva care a fost soarta acestui monument?

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Parcul Petofi Sandor - Sibiu" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Gasit
la 24-01-2014
 
O cutie. Multumesc pentru ea si pentru faptul ca m-a scos din casa. Locul este interesant ales si nu este greu de gasit


1 Parc
la 25-08-2013
 
Am gasit cutia ascunsa in zid. Parcul poarta numele poetului din anul 2007. Cam aluneca, dar cind nu ploua nu e nici o problema.


 
Poze ascunzis

parc Petofi Sandor Sibiu
Parcul Petofi Sandor 1 - parc Petofi Sandor Sibiu


Locuri apropiate
Biserica Sfantul Ioan Sibiu GR2267
0.3 km, -6 m dif.niv.
Turnul Olarilor Sibiu
0.77 km, -3 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.