Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Parcul Petofi Sandor - Sibiu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Parcul Petofi Sandor - Sibiu - Judetul Sibiu

Parcul Petofi Sandor - Sibiu, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/2455.php
GR2455

In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor. In 2007 in parc a fost inaugurat un monument artistic interesant, denumit Tunul din fan. Monumentul reprezinta un tun, care se transforma intr-un clopot, si a fost realizat in memoria revolutiei din 1848, cand clopotele au fost topite si transformate in tunuri. Stie cineva care a fost soarta acestui monument?

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare
 
Poze ascunzis

parc Petofi Sandor Sibiu
Parcul Petofi Sandor 1 - parc Petofi Sandor Sibiu


Locuri apropiate
Biserica Sfantul Ioan Sibiu GR2267
0.3 km, -6 m dif.niv.
Turnul Olarilor Sibiu
0.77 km, -3 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.