Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Exquisite Bed Snow White Full Double Captains Bed Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cetatea Mehadia  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cetatea Mehadia - Judetul Caras-Severin

Cetatea Mehadia, Ascunzis - Judetul Caras-Severin
gc.plus.ro/234.php
GR0234

Cetatea Mehadia, monument istoric, dateaza din sec. XIV-XV. S-a format in jurul unui donjon cu plan hexagonal, laturile cuprinse intre 6,5-7,7 m si ziduri groase de 2,2-2,3 m. Turnul locuinta, cu o inaltime pastrata de cca 15 m, cuprinde parterul si doua etaje.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cetatea Mehadia" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Cetatea Mehadia
Cetatea Mehadia - Cetatea Mehadia


Locuri apropiate
Mehadia
0.76 km
Valea Bolvasnita - Mehadia
4.12 km
Baile Herculane
5.21 km
Gara Baile Herculane
5.58 km, -178 m dif.niv.
Plugova - Mehadia
5.74 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.