Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Johanniskirche - Sibiu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Johanniskirche - Sibiu - Judetul Sibiu

Johanniskirche - Sibiu, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/2267.php
GR2267

Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu. Biserica este evanghelica, de confesiune augustana (luterana) construita in anul 1912.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Johanniskirche - Sibiu" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Sibiu
la 21-06-2014
 
  In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez. Biserica este impunatoare si foarte interesanta.


1 Asteptand momentul potrivit
la 10-08-2013
 
Am ajuns la fata locului intr-un moment destul de nepotrivit. Biserica era inchisa, asa ca nu am reusit sa vizitez si interiorul. In curtea bisericii functioneaza un centru cultural, care are si o terasa amenajata, chiar in apropierea ascunzisului. Doua familii cu copii mici s-au asezat la mese, chiar cu fata inspre ascunzis.

Nu am avut de ales, m-am asezat si eu pe iarba, langa ascunzis, asteptand momentul potrivit. A durat 40 de minute pana am reusit sa scot in siguranta, apoi sa repun cutia inapoi in ascunzis. Geocutia a avut foarte multi gasitori, din aceasta cauza nu este exclus ca personalul centrului cultural sa stie deja despre ascunzis. Posibil sa fi observat deja pe cineva, in timpul cautarilor. 

Cu toate ca ascunzisul este amplasat in locul poate cel mai ferit de priviri, a durat mult pana am reusit sa finalizez toata operatiunea :-) Personal nu sunt mare fan al ascunzisurilor, unde trebuie sa joci mult timp de-a ascunselea. As atrage atentia insa asupra balconelor din lemn, acoperite si inchise, de pe turnul bisericii.


 
Poze geoascunzis

Johanniskirche biserica Sfantul Ioan Sibiu
Biserica Sfantul Ioan - Johanniskirche biserica Sfantul Ioan Sibiu


Locuri apropiate
Parcul Petofi Sandor Sibiu
0.3 km, 6 m dif.niv.
Turnul Olarilor Sibiu
0.49 km, 3 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.