Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps beautiful bath furniture photo One of a kind Cutler brand vanities (Transform bathroom into a fashionable and functional space with the new Textures Collection) Cabinets Storage Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cheile Zugreni  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cheile Zugreni - Judetul Suceava

Cheile Zugreni, Ascunzis - Judetul Suceava
gc.plus.ro/200.php
GR0200

Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei. Rezervatia geologica Cheile Zugreni-Pietrosul este cea mai importanta zona protejata prin lege a partii de nord al Muntilor Bistritei si reprezinta cel mai impresionant sector al cursului raului Bistrita.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cheile Zugreni" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

pod Bistrita
Pod peste Bistrita - pod Bistrita


Locuri apropiate
Sunatori - Dorna-Arini
2.31 km
Chiril - Crucea
3.46 km
Cojoci - Crucea
4.47 km
Pietrele Doamnei
5.64 km
Rusca - Dorna-Arini
6.42 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.