Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Fashionable patio and outdoor furniture Brand Brayden Studio Tables Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Trei Pietre  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Trei Pietre - Judetul Harghita

Varful Trei Pietre, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/189.php
GR0189

Marcaj: cruce rosie pana la Crucea Condra, în rest nemarcat. Distanta de parcurs: 18 km. Lungimea traseului: 5-6 ore. Diferenta de nivel: 700 m.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Trei Pietre" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Prea multe... pietre
la 12-11-2017
 
In drum spre Crucea Kondra, venind din Lunca de Jos, am cautat geocutia. Am ocolit stancile integral pana am reusit sa gasesc fisurile. Acolo pietrele erau asa de intepenite, incat nu am reusit sa le misc. M-am bucurat in schimb de privelisti, inchipuindu-mi cum ar arata primavara.


 
Poze geoascunzis

Varful Trei Pietre
Marcaj atipic - Varful Trei Pietre


Locuri apropiate
Trei Pietre
0.03 km
Valea Intunecoasa - Lunca de Jos
3.16 km
Valea lui Antaloc - Lunca de Jos
3.57 km
Valea Intunecoasa
3.79 km
Lunca de Jos
4.4 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.