Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps fashionable home office furniture Latitude Run desks (Enhance Bookcase with suited to your needs Door Kit to provide closed storage. Display preferred) Office Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Lunca de Sus  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Lunca de Sus - Judetul Harghita

Lunca de Sus, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/184.php
GR0184

Geocutia Cetatea Bufnitei Lunca de Sus

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Lunca de Sus" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Buncarul Cetatea Bufnitei din Valea Garbei
la 24-05-2014
 
Pentru găsirea geocutiei este necesară privirea cu atenție a fotografiei ascunzișului. Felicitări trekkingklubului pentru ideea de a evidenția acest interesant obiectiv. L-am integrat și noi într-un traseu montan ce realizează un circuit al văii Gârbea și în care sunt prevăzute vizite și la celelalte ascunzișuri din zonă (vezi http://www.muntesiflori.ro/garbea/.


 
Poze geoascunzis

Valea Garbea
Valea Garbea - Valea Garbea


Locuri apropiate
Viaductul Mina
0.36 km
Valea Garbea - Lunca de Sus
0.66 km
Lunca de Sus
0.76 km
Paltinis-Ciuc - Lunca de Sus
1.64 km
Valea Ugra - Lunca de Sus
2.13 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.