Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Co9 Design Conversation Sets deals Functional patio and outdoor space. Conversation Sets Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Nemira Mare  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Nemira Mare - Judetul Bacau

Varful Nemira Mare, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/1813.php
GR1813

Avand 1649 m, Nemira Mare este cel mai inalt varf din muntii cu acelasi nume. Este permanent in bataia vanturilor, cel mai rece fiind numit, conform traditiei, chiar Nemira. Cu cateva zeci de ani in urma pe varf exista o statie meteorologica automata a carei utilitate era legata de monitorizarea circulatiei maselor de aer.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Nemira Mare" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Varful Nemira Mare
la 19-07-2015
 
Localizarea ascunzisului mi-a pus ceva probleme. Am avut de unde alege (in lipsa tehnicii). Noroc ca mă răcorisem inainte la fantanita Chetreanului, pe traseul marcat, la nord-vest de varf. Nu pot să nu deplang distrugerea statiei meteo automate (la fel ca cea de pe Grindus ) de catre "bineintentionati". Panorama excelenta (mai putin spre Sud).


 
Poze geoascunzis

Nemira Mare
Spre Nemira Mare venind din sud - Nemira Mare


Locuri apropiate
Baltile Nemirei
1.07 km, -356 m dif.niv.
Saua Nemirei
2.1 km, -184 m dif.niv.
Ciuperca de piatra Nemira Mica
2.5 km, -51 m dif.niv.
Varful Nemira Mica
2.84 km, 49 m dif.niv.
Saua Sandrului
4.24 km, -190 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.