Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps living room furnishing Amazing Diamond brand sofas (The Collection by Diamond Sofa brings affordable relaxation within reach. With thisoverstuffed) Upholstery Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau - Judetul Suceava

Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau, Ascunzis - Judetul Suceava
gc.plus.ro/176.php
GR0176

Cheile Moara Dracului sunt scurte, au o lungime de doar 60-70 m. Povestea lor este impresionanta datorita morfologiei masivului Rarau din care fac parte. Sunt martori importanti ai trecutului geologic, cand, in prima perioada din era mezozoica-triasic, intreg masivul Rarau sufera diferite procese morfologice.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Cheile Moara Dracului Rarau
Cheile Moara Dracului - 1 - Cheile Moara Dracului Rarau


Locuri apropiate
Slatioara - Stulpicani
4.11 km
Pietrele Doamnei
4.68 km, 745 m dif.niv.
Campulung Moldovenesc
7.22 km
Gemenea - Stulpicani
7.93 km
Prisaca Dornei - Vama
8.31 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.