Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Optimal Astoria Grand Panel Configurable Bedroom Set Furniture BedroomGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Saua Nemirei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Saua Nemirei - Judetul Bacau

Saua Nemirei, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/1510.php
GR1510

Este o curmatura joasa (1437 m) intre Nemira Mica (1627 m) si un varf fara nume de 1603 m, ce precede Nemira Mare. 

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Saua Nemirei" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Saua Nemirei
la 18-07-2015
 
Locatia ofera un moment de ragaz, un strop de apa rece, incanta ochiul si da sperante. La "stalp" este un punct de rascruce, spre Sandru, Nemira Mare sau Dofteana.


 
Poze geoascunzis

Saua Nemirei
In Saua Nemirei venind din sud - Saua Nemirei


Locuri apropiate
Ciuperca de piatra Nemira Mica
0.4 km, 133 m dif.niv.
Varful Nemira Mica
0.74 km, 233 m dif.niv.
Varful Nemira Mare
2.1 km, 184 m dif.niv.
Saua Sandrului
2.17 km, -6 m dif.niv.
Baltile Nemirei
2.65 km, -172 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.