Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Money saving Oasiq Outdoor Sunbrella Chaise Lounge Cushion CushionsGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Piatra Pinului si Piatra Soimului - Gura Humorului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Piatra Pinului si Piatra Soimului - Gura Humorului - Judetul Suceava

Piatra Pinului si Piatra Soimului - Gura Humorului, Ascunzis - Judetul Suceava
gc.plus.ro/129.php
GR0129

Rezervatia naturala Piatra Pinului - Piatra Soimului este situata pe malul drept al raului Moldova la limita sud-estica a Obcinelor Bucovinei, avand o suprafata de aprox. 2 ha. Ca alcatuire predomina rocile sedimentare: gresii, marne si conglomerate. Zona este partial impadurita cu specii de brad, molid, pin silvestru si fag.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Piatra Pinului si Piatra Soimului - Gura Humorului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Piatra Pinului Piatra Soimului Gura Humorului
Piatra Pinului - Piatra Pinului Piatra Soimului Gura Humorului


Locuri apropiate
Gura Humorului
1.8 km
Voronet - Gura Humorului
1.9 km
Bucsoaia - Frasin
5.28 km
Paltinoasa
5.67 km
Manastirea Humorului
6.31 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.