Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Vila Anna Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Vila Anna Baile Tusnad - Judetul Harghita

Vila Anna Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/123.php
GR0123

Geocutia Vila Anna - Baile Tusnad

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Vila Anna Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Ascunzis compromis
la 02-04-2013
 
Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul? In cladirea vizavi de vila Anna, un grup de fete tineau un curs de aerobic, sau dans modern? Copiii din vila erau tot timpul pe strada, pe balcoane, in geamuri. Dupa o lunga asteptare, pe parcursul careia am reperat locul pe care il cautam, am decis sa scot cutiuta din ascunzis. Se pare insa ca nu am fost destul de atent, si am fost observat de copii. Una dintre fetite a alergat imediat la ascunzis, sa vada, poate gaseste si ea ceva acolo. Ascunzisul fiind compromis, a trebuit sa caut un loc nou pentru geocutie. Noul ascunzis este unul mai ferit de priviri, si mult mai sigur.


 
Poze geoascunzis

Vila Anna Baile Tusnad
Vila Anna 1 - Vila Anna Baile Tusnad


Locuri apropiate
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
0.09 km, 29 m dif.niv.
Baia Saracilor
0.09 km, -24 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.