Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Butler Contessa Secretary Butler deals Cool home office furniture idea. Home Desks Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi - Judetul Prahova

Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi, Ascunzis - Judetul Prahova
gc.plus.ro/962.php
GR0962

Cascada Urlatoarea - Busteni, Muntii Bucegi

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Urlatoarea
la 08-02-2014
 
Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Din povestile familiei am inteles ca la sfarsitul anilor '60 debitul a fost micsorat de stancile carate de o avalansa.

Se poate vizita in circuit pe traseul Busteni - cascada - Poiana Tapului sau invers. Legenda numelui spune ca de pe stanci s-ar fi aruncat o tanara ce suferea dintr-o dragoste neimpartasita si plansul ei se aude si astazi in caderea apei.


 
Poze geoascunzis

Cascada Urlatoarea
Cascada Urlatoarea in februarie - Cascada Urlatoarea


Locuri apropiate
Banca Marie Thereze
0.31 km, 190 m dif.niv.
Cascada Valea Spumoasa
1.35 km, -63 m dif.niv.
Poiana Tapului - Busteni
1.96 km
Cascada Caraiman
2.35 km, 626 m dif.niv.
Brana Caraimanului
2.55 km, 1147 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.