Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cetatea Heret - Malnas  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cetatea Heret - Malnas - Judetul Covasna

Cetatea Heret - Malnas, Ascunzis - Judetul Covasna
gc.plus.ro/85.php
GR0085

Despre Cetatea Heret (Herecz) se stiu extrem de putine, ar proveni din zorii Evului Mediu (sec. XII-XIII). Nu a fost cercetata de arheologi.

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Cetatea Heret - Malnas" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 O cetate extrem de vizitata, dar necercetata
la 20-11-2016
 
O cutie relativ usor de gasit... cu ajutorul gps-ului. Altfel, trebuie cautat geoascunzisul undeva pe la mijlocul laturii sudice. O cutie foarte... gasita. Noi am fost nr. 24.


1 Cetatea Heret
la 19-04-2009
 
Nu a fost foarte greu sa gasesc cutia. Am fost cu bicicleta, a fost fain! Multumesc!


 
Poze ascunzis

Cetatea Heret
Linga ascunzis - Cetatea Heret


Locuri apropiate
Izvorul Sarat Olteni
1.02 km
Izvorul Bufnitei GR2934
1.32 km

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.