Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cetatea Ciuchian din Lutoasa  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cetatea Ciuchian din Lutoasa - Judetul Covasna

Cetatea Ciuchian din Lutoasa, Ascunzis - Judetul Covasna
gc.plus.ro/673.php
GR0673

Cetatea Ciuchian din Lutoasa

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cetatea Ciuchian din Lutoasa" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 La cetatea Lutoasa venind de sus, de pe munte
la 25-01-2014
 
O privire atentă a fotografiei ascunzișului ajută decisiv la găsirea sa. Am găsit cutia afectată de umezeală; recomandăm altor descoperitori o învelire cît mai etanșă într-o pungă de plastic. Descrierea în imagini a traseului și câteva amănunte despre cetate găsiți pe http://www.muntesiflori.ro/circuitul-cetatilor/


1 Cautand ruinele cetatii Ciuchian
la 03-07-2012
 
M-am bucurat foarte mult, cand am aflat despre acest ascunzis. Deoarece am mai cautat aceste ruine, dar nu le-am gasit. Odata ajunsi la fata locului, geocutia poate fi gasita foarte usor. Am incarcat totusi pe pagina ascunzisului coordonatele a doua punte ajutatoare. Punctul in care trecem paraul, aici putem parca. Respectiv coordonatele punctului unde incepe poteca in padure, care ne va duce foarte aproape de ruine. Multumesc pentru acest ascunzis.


 
Poze geoascunzis

cetatea Ciuchian Lutoasa
Sant cu vegetatie - cetatea Ciuchian Lutoasa


Locuri apropiate
Cetatea Mereni
1.68 km, 87 m dif.niv.
Estelnic
2.41 km
Lutoasa - Mereni
2.72 km
Apa Imputita Paraul Lupului
3 km, -80 m dif.niv.
Crucea dintre Lutoasa si Estelnic
3.36 km, -237 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.