Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Tincani  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Tincani - Judetul Harghita

Tincani, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/615.php
GR0615

Tincani - Izvoru Muresului

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Tincani" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Despre Tincani - Izvoru Muresului
la 01-05-2015
 
Am fost motivati in cautarea cutiei de imaginea vechii clopotnite unde se afla ascunzisul. Am aflat de la unul dintre locuitori - langa gospodaria caruia e clopotnita, ca nu e chiar atat de veche, fiind ridicata prin anul 1940.

N-am apucat sa-l mai intrebam si alte amanunte, cetateanului in cauza, foarte amabil de altfel, tocmai ii venisera niste musafiri. Ne-ar fi interesat sa stim de ce a fost construita departe de cimitir, care se afla la vreo 150 de metri distanta.

Cutia este usor de gasit, iar locul in care a fost ascunsa ii asigura o buna conservare; am dedus aceasta, avand in vedere starea foarte buna in care am gasit-o. Anexam o fotografie a paginilor jurnalului.

Despre Tincani, sa spunem ca este un catun al comunei Izvoru Muresului, dar a apartinut in doua reprize, pana in 1937 si intre 1940-1945, comunei Valea Stramba.

Accesul la ascunzis se face din drumul national ce leaga Izvoru Muresului de Gheorgheni, catunul aflandu-se pe latura nordica a soselei, in extremitatea vestica a comunei. Din cele doua ulite ce duc spre casele catunului se parcurg pana la clopotnita doar 250 m, pe cea estica.


 
Poze geoascunzis

Tincani Izvoru Muresului
Luminile toamnei - Tincani Izvoru Muresului


Locuri apropiate
Izvoru Muresului - Voslabeni
1.33 km
Voslabeni
3.67 km
Izvorul turistic al Muresului
3.94 km, 101 m dif.niv.
Varful Gretes
4.8 km, 338 m dif.niv.
Izvorul Muresului
4.86 km, 745 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.