Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada La Vaioaga  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada La Vaioaga - Judetul Caras-Severin

Cascada La Vaioaga, Ascunzis - Judetul Caras-Severin
gc.plus.ro/536.php
GR0536

Ascunzisul Cascada La Vaioaga

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada La Vaioaga" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Cascada Vaioaga
la 26-06-2012
 
Am avut noroc in a gasi aceasta cutie, deoarece am cautat destul de mult. Efortul a fost incununat de succes si locul in care este amplasata este deosebit. Cascada este de inaltime mica dar larga si ofera o imagine frumoasa. Atentie pe unde calcati, deoarece pe timp ploios, asa cum a fost cand am gasit-o eu, fiind multe radacini, terenul devine foarte alunecos si va puteti scranti gleznele.


 
Poze geoascunzis

Cascada Vaioaga
Tablita indicatoare - Cascada Vaioaga


Locuri apropiate
Tunelurile Nerei
2.05 km, -22 m dif.niv.
Lacul Ochiul Beului
2.97 km, 88 m dif.niv.
Potoc - Sasca Montana
3.49 km
Cascada Beusnitei
3.74 km, 141 m dif.niv.
Sasca Romana - Sasca Montana
4.1 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.