Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Baile Arinul Rotund  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Baile Arinul Rotund - Judetul Harghita

Baile Arinul Rotund, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/447.php
GR0447

Baile Arinul Rotund, desi se gasesc la mica distanta de Miercurea Ciuc, sunt mai putin cunoscute si vizitate. Accesul este destul de dificil din cauza drumului destul de prost. Baile ocupa o zona de mlastina cu izvoare de apa dulce si apa minerala slab carbogazoasa, in zona cursului superior al paraului Sumuleu, amonte de satul Cioboteni. Locul este destul de salbatic, fiind dominat de o padure tanara de arin.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Baile Arinul Rotund" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Baia Kerekeger
Podete din lemn - Baia Kerekeger


Locuri apropiate
Biserica Soimeni
1.83 km, -14 m dif.niv.
Soimeni - Pauleni-Ciuc
1.87 km
Valea paraului Oroci
1.98 km, 98 m dif.niv.
Sumuleu Ciuc
2.37 km, 229 m dif.niv.
Deaul Cetatii Soimeni
2.96 km, 163 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.