Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Contemporary Beds Contemporary Gunmetal Bunk Bed Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata - Judetul Cluj

Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata, Ascunzis - Judetul Cluj
gc.plus.ro/41.php
GR0041

Luni, 24 septembrie 2018 a fost inaugurat traseul de vizitare tip via ferrata a Cheilor Turenilor. Relieful ariei naturale protejate este unul spectaculos si salbatic, iar noul traseu ingust si accidentat, vizitatorii traind senzatii unice. Stancaria este extrem de spectaculoasa, cheile gazduind numeroase cascade, marmite si pesteri.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cheile Tureni - Traseu vizitare tip via ferrata" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Tureni Cheile Turenilor traseu vizitare via ferrata
Inceputul potecii - Tureni Cheile Turenilor traseu vizitare via ferrata


Locuri apropiate
Tureni
1.04 km
Copaceni - Sandulesti
2.93 km
Ceanu Mic - Tureni
3.16 km
Comsesti - Tureni
3.62 km
Sandulesti
3.82 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.