Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Durable Hokku Designs Full Over Full Bunk Bed FurnitureGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Palatul Cantacuzino  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Palatul Cantacuzino - Judetul Prahova

Palatul Cantacuzino, Ascunzis - Judetul Prahova
gc.plus.ro/340.php
GR0340


Palatul Cantacuzino

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Palatul Cantacuzino" | Login/Inregistrare | 4 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Vizita la castel
la 08-02-2014
 
De ceva vreme doream sa-l vizitez si uite ca, in miez de februarie, am reusit sa iesim din hibernare si sa imbinam istoria cu geografia, vizitand la pachet Castelul Cantacuzino si, pentru a n-a oara, Cascada Urlatoarea. Pe scurt: merita! Pe lung : gasiti povestea aici. Urmeaza, binenteles, poze.


 
Poze geoascunzis


Palatul Cantacuzino 1 -


Locuri apropiate
Busteni
0.55 km
Poiana Tapului - Busteni
2.28 km
Cascada Valea Spumoasa
2.56 km, 132 m dif.niv.
Cascada Urlatoarea
2.85 km, 195 m dif.niv.
Banca Marie Thereze
3.04 km, 385 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.