Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Fantana Rege - Targu Mures  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Fantana Rege - Targu Mures - Judetul Mures

Fantana Rege - Targu Mures, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/306.php
GR0306

Ascunzisul Fantana Rege - Targu Mures

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Fantana Rege - Targu Mures" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Ascunzis apropiat
la 07-08-2013
 
Locuiesc in apropierea acestui ascunzis, asa ca mi-am permis sa fiu mai lejer. Prima data erau prea multi in jurul izvorului. Dupa ce s-a intunecat, nu m-a mai deranjat nimeni. Am revenit insa si ziua urmatoare, pentru fotografii. Geocutia se afla intr-un orificiu, care dreneaza apa din sol. Sa speram ca geocutia va rezista si cu ocazia unor ploi mai abundente.


 
Poze geoascunzis

izvorul fantana rege targu mures
Fantana Rege - izvorul fantana rege targu mures


Locuri apropiate
Izvorul Gecse Daniel
0.38 km, -13 m dif.niv.
Biserica Mica Targu Mures
0.53 km, 5 m dif.niv.
Izvorul Gorunul
0.54 km, -18 m dif.niv.
Pseudosphaera
0.74 km, 11 m dif.niv.
Targu Mures
0.84 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.