Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps affordable home furniture Accent Chairs by Red Barrel Studio affordable home furniture (Their attractive, homelike Slipper Chair is the ideal piece to make any room in home come alive.) Slipper Chair Upholstery Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului - Judetul Bistrita-Nasaud

Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului, Ascunzis - Judetul Bistrita-Nasaud
gc.plus.ro/29669.php
GR29669


Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Muresenii Bargaului - Tiha Bargaului" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Tureac - Tiha Bargaului
4.6 km
Lacul Colibita
4.61 km
Colibita - Bistrita Bargaului
5.58 km
Bistrita Bargaului
7.42 km
Tiha Bargaului
7.48 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.