Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Baesul  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Baesul - Judetul Harghita

Varful Baesul, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/292.php
GR0292


Varful Baesul

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Baesul" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Varful Baesul
la 30-04-2010
 
In data de 30 aprilie 2010 am gasit geocutia avand codul GC10084, resp. GCHVIZ, ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici. Ajungand pe varful Baesul, am avut ocazia sa intalnesc patru cerbi, dar nu am avut si norocul de a putea face fotografii.

Odata iesit din padure si ajuns pe marginea stancii, se deschide o panorama deosebita asupra orasului Toplita, respectiv valea Muresului. Geocutia ascunsa in anul 2006 a fost gasita doar de o singura persoana in anul 2007. Avand in vedere apropierea de sosea, respectiv spectaculozitatea panoramei, recomand tuturor, mai putin celor cu copii mici, acest ascunzis.


 
Poze geoascunzis

Varful Baesul
Varful Baesul - Varful Baesul


Locuri apropiate
Calimanel - Toplita
1.1 km
Vagani - Toplita
1.34 km
Zencani - Toplita
2.79 km
Ciobotani - Stanceni
3.09 km
Strandul Urmanczy
3.66 km, -302 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.