Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Tuguiata - Podisul Babadagului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Tuguiata - Podisul Babadagului - Judetul Tulcea

Varful Tuguiata - Podisul Babadagului, Ascunzis - Judetul Tulcea
gc.plus.ro/2867.php
GR2867

Varful Tuguiata este cel mai inalt varf al Podisului Babadagului, avand 402 m. Nu are valente peisagistice deosebite, platoul sau somital fiind o poienita inconjurata de padure.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Tuguiata - Podisul Babadagului" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Geocutia de pe Tuguiata este deteriorata
la 27-05-2018
 
Am găsit geocutia foarte ușor, dar am constatat că aceasta este deteriorată. Arăta de parcă ar fi fost ținută o lumînare într-aceasta și i se topise parțial peretele... În geocutie era doar jurnalul și o emblemă pe care scrie „Valea lui Liman - Tomești - Speo Sport 1984”. În jurnal nu era consemnată găsirea cutiei de nimeni, probabil și datorită faptului că în cutie nu era niciun creion.

Din același motiv, nici noi nu am putut să înscriem în jurnal găsirea cutiei. Plecînd nepregătiți la drum, am lăsat doar o iconiță în cutie și am înlăturat păianjenul galben care își făcuse un cocon în capacul cutiei... Ar fi util ca cei care găsesc cutia să înlocuiască cutia cu una ca lumea și să lase un creion într-aceasta.


 
Poze geoascunzis

tuguiata babadag
Ascunzisul - tuguiata babadag


Locuri apropiate
Varful Tuguiata Batrana
0.27 km, -19 m dif.niv.
Dealul Asan Podisul Babadagului
1.3 km, -107 m dif.niv.
Carjelari - Dorobantu
3.84 km
Vechiul cimitir turcesc Iaila
3.97 km, -226 m dif.niv.
Atmagea - Ciucurova
4.03 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.