Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Crucea de pe Plaiul Ugra  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Crucea de pe Plaiul Ugra - Judetul Harghita

Crucea de pe Plaiul Ugra, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/2856.php
GR2856

Plaiul Ugra reprezinta interfluviul dintre vaile Ugra si Boros, afluentii ai Trotusului Superior. Pe plai se poate ajunge fie din gura vaii Boros, prin satul Valea Boros - trecand pe la geocutia de la interesanta Pensiune Valea Boros, fie din Lunca de Sus, unde se varsa Ugra in Trotus.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Crucea de pe Plaiul Ugra" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

crucea ugra sebo
Crucea de pe Culmea Ugra - crucea ugra sebo


Locuri apropiate
Valea Ugra - Lunca de Sus
2.08 km
Valea Boros
2.37 km, -326 m dif.niv.
Valea Boros - Lunca de Jos
2.52 km
Paltinis-Ciuc - Lunca de Sus
3.26 km
Lunca de Sus
3.36 km

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.